Titel:
Naam:
E-mail:
Inhoud:
Afbeelding verificatie: Veiligheidscode Vernieuw veiligheidscode
   
 

Jajantie Ghiraw: Dayana kinderfeestje

Hoi Gaby,

hartstikke bedankt voor het verzorgen van het kinderfeestje van Dayana!Iedereen heeft genoten en gesmuld! Je taartjes waren erg lekker! En ook bedankt voor je geduld met mij en al mijn vragen. tot het volgende feestje!!!

zondag 07 december 2014

alice zelle: barbietaart bestellen vrijdagmiddag 12 s...

l.s. graag zouden wij vrijdagmiddag bij het kinderfeestje van onze dochter van 6 een barbietaart willen bestellen. evt hebben we de opzet barbie beschikbaar. we vernemen graag wat de mogelijkheden zijn. met vriendelijke groet alice zelle amersfoort. 06 46526436

woensdag 10 september 2014

Xander: Xander: bedankt voor de leuke workshop!

Hi Gaby,

 

bedankt voor de leuke workshop! Alle collega's vond het helemaal geslaagd en alles was zeer goed verzorgd. Je bracht alles erg duidelijk en gezellig en we komen zeker nog een keer bij je terug!

Groet, Xander

donderdag 06 februari 2014

Anneloes: Tot in de puntjes geregeld!

Hallo Gaby,

 

Bedankt voor de workshop basistaarten maken. Alles was tot in de puntjes geregeld. We vonden het allemaal erg leuk en de mannen thuis waren erg blij met het resultaatSmile! We mochten vaker een taartworkshop gaan volgen!!!!!!!!Wink

Bedankt en tot ziens

Groeten van Anneloes

donderdag 16 januari 2014

Sandra: Super feestje

Hoi Gaby, Saskia en haar vriendinnen vonden het taartjes maken helemaal leuk! Dank je voor het super feestje. Alles was goed verzorgd en de taartjes waren heerlijk Smile

Groetjes,

Sandra

woensdag 08 januari 2014

Inge: Het was fantastisch!

Hallo Gaby,

Heel erg bedankt voor de enorm gezellige workshop! Het was fantastisch! Iedereen heeft genoten en was erg trots toen ze een prachtige taart mee naar huis namen.

Zeker tot een volgende keer!

Gr, Inge

zaterdag 04 januari 2014

Anne Maaike: Friese taart 80 jaar

Beste Gaby,   De taart was echt prachtig én ook nog eens ontzettend lekker! Zo knap gemaakt, iedereen was vol lof en had oog voor alle details op de taart, van de perfecte kleuren tot en met het stiksel in de banden. Echt, bij deze onze complimenten en dank je wel voor het bijdragen aan een super verjaardag van mijn vader! De jarige zelf was ook zeer verguld en verrast!   Hartelijke groeten,   Anne Maaike

zondag 13 oktober 2013

Anouska en Kirsten: Kirsten 1 jaar!

Hallo Gaby,   We hebben met z'n allen genoten van je mooie taart. Iedereen was onder de indruk van hoe mooi hij was en iederen vond hem ook erg lekker. Kirsten heeft zitten smullen van haar eigen taartje!    Hartstikke bedankt.   Groet, Anouska.

zondag 13 oktober 2013

Inge en Dennis: Bruidstaart en cupcakes

Hoi Gaby, De taart en cupcakes zagen er prachtig uit en waren erg lekker. Dank daarvoor :-) Groeten Inge

zondag 13 oktober 2013

Daniel en Sara: Bruidstaart

Hoi Gaby, Net als de rest van de dag was de bruidstaart ook helemaal geweldig en lekker, dank je wel! We hebben er heerlijk met z'n allen van genoten. Groet, Daniel en Sara

zondag 13 oktober 2013

julia: Our 1st birthday

Dear Gaby,

 

your cake was a great success. it wasn't just beatiful but also  extermely tasty. thank a lot for your contribution to this special day.

I would recomment you to all my friends.

best regards,

Julia

zondag 02 juni 2013

kitty: ferraritaart

Supergeslaagd was de verrassing toen ie de taart zag! Geweldig mooi en ook nog erg lekker, nogmaals dankjewel!!Smile

Gr Kitty

zondag 17 februari 2013

Linda: Leuke avond!

Gaby, bedankt voor de leuke workshop die je hebt gegeven voor 40 medewerkers van ons bedrijf. Er wordt nu nog steeds over gesproken!

Groet, Linda

donderdag 13 december 2012

Hennie, Kim en Sem: Een heuse Takel taart!

Gaby,   Sem vond de taart geweldig. Hij stond te dansen van opwinding en plezier toen hij hem zag. Hij was ook erg lekker... Al met al was het super geslaagd.   Bedankt!   Groeten,   Hennie en Kim

maandag 19 november 2012

Joëlle : De taart was een succes!

Joëlle Hoi Gaby, De taart was een groot succes! :-) Marcel vond hem super leuk en mooi gelukt. Hij was er zelfs zo blij mee dat hij de taart eerst niet wilde aansnijden omdat hij het te zonde vond! haha Uiteindelijk toch aangesneden en wat was de taart lekker!! De combi met witte chocolade botercrème en lemon curd werkt heel goed!  Nogmaals bedankt voor alles en wie weet tot een volgende keer! ;-) 

vrijdag 16 november 2012

Tooske: Bedankt, namens Tooske

Beste Gaby,

Tooske heeft een onvergetelijke verjaardag gehad. Een betere kinderverjaardagsactiviteit hadden we niet kunnen wensen, een echte TOPPER! Goed verzorgd, uitstekende begeleiding en uitleg.

Alle kinderen hebben genoten. En de ouders, broers en zusjes hebben de dag erna heerlijk genoten van de taart.

Reacties: `overheerlijke, smakelijke taart, meer-meer-meer: zei het broertje....`

Hartelijke groet, Tooske, Sandra en Marco

donderdag 04 oktober 2012

Erwin: Een onvergetelijke verjaardag!

Hallo Gaby,Na een erg leuke zaterdag met een prachtig eindresultaat was ook de zondag daarna erg geslaagd. Prachtig weer, dus iedereen in de tuin en als hoogtepunt de taart die naar buiten werd gebracht. Al met al een onvergetelijke verjaardag voor mijn moeder (en voor ons) waarvoor hartelijk dank.Groetjes,Erwin

vrijdag 17 augustus 2012

Monique: Vervolg Harley taart

Hallo Gaby hieronder de reactie van mijn schoonzusje en zwager over de taart. Gr. Monique

 

Haihai, supervers, mierzoet met een beetje motoroliegeurtje.

Hihihi, echt meid heerlijk. We hebben gesmuld. Vanavond een stuk meegenomen naar zijn ouders en die vonden hem ook superlekker. zn vader zei: zoet hoor. Zn moeder zei: verrukkullukkkkk, ik lust nog zo'n moot.

Wij zaten aan ons 2e stuk, gister de 1ste en vanavond de 2e. En hij blijft smaken.

Dus: goedgekeurd!Smile

dinsdag 17 juli 2012

Monique: Harley taart!

Hallo Gaby,

 

de taart is goed terecht gekomen mijn zwager werd helemaal stil toen hij de taart zag,

zo gaaf! Hij ging de taart meteen showen, de taart is nog niet gegeten dat vond hij zonde, morgen gaat hij de taart eten met mijn schoonzusje.

Dus ik hou je op de hoogte.

Een groot succes dus, echt zo gaaf.. iedereen was vol lof... en wij erbij haha.er zijn zelfs plannen gesmeden over een evt workshop te gaan volgen bij jouw, hoe leuk is dit!

Heel erg bedankt voor je tijd en energie etc die je erin gestoken hebt, ik laat je weten wat hij van de taart vond... en zeker tot gauw.

Heel veel groetjes Monique

dinsdag 17 juli 2012

Gözde: Bedankt voor de taart!

Hallo Gaby!!

De taart was net zo heerlijk als dat het eruit zag! We waren met ongeveer 35 personen waar de taart door het snijden van kleine stukjes, net genoeg voor was :) Super bedankt!

Zijn vrienden en familie (supporters van de club die afgebeeld stond) vonden het ook geweldig :). Nogmaals heel erg bedankt en ik zal jou zeker weer contacteren voor een volgende keer!

Liefs, Gözde

maandag 02 juli 2012

 

Toon Num << Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>Pagina 1 van 5