Even voorstellen!

PDF
Afdrukken
E-mailadres
Geschreven door Administrator
donderdag 22 oktober 2009 21:30

Welkom bij Altijd Taart!

Foto van Gaby

 

Ik ben Gaby Thoben, ben inmiddels 44 jaar oud, getrouwd en trotse moeder van een 2 heerlijke pubers! Een zoon van 14 en een dochter van 12. In 2009 ben ik gestart met taarten decoreren en in 2010 ontstond het idee voor Altijd Taart!

Het is allemaal begonnen met de 1e verjaardag van mijn zoon in juni 2009. Mijn doel als kersverse moeder was om helemaal zelf zijn verjaardagstaart te maken en na alle benodigdheden te hebben gekocht ben ik aan de slag gegaan! Een Nijntje taart voor zeker 30 mensen!

Dit was zo leuk om te doen en de taart werd zo goed ontvangen door iedereen, dat mijn verslaving was geboren!

 

Ik heb altijd al van lekker eten en drinken gehouden en kan ontzettend genieten van de waardering die je krijgt als je iets speciaals en lekkers op tafel hebt gezet. Steeds vaker was er een gelegenheid om een taart te maken en anders zocht ik wel een excuus om weer aan het bakken te slaan!

 

Een verjaardag, een huwelijk of een geboorte. Ik kwam tot de conclusie dat er altijd wel een goede reden te verzinnen is om een lekker taartje te nuttigen en hierdoor ontstond het idee voor:

Altijd Taart!

 

Om mijn gezin niet helemaal vet te mesten en omdat ik van vrienden en familie regelmatig de vraag kreeg of ik een taart kon maken, ben ik dit voor anderen gaan doen. Hierdoor kan ik lekker creatief met het bakken en decoreren bezig zijn en kunnen anderen genieten van een unieke, persoonlijke maar vooral heerlijke taart!

Een win- win situatie dacht ik zo!

We hebben toen de Altijd Taart! site in het leven geroepen zodat vrienden en familie mijn creaties konden zien en een taartje konden bestellen. Dit liep een beetje uit de hand.

 

Inmiddels is Altijd Taart! uitgegroeid tot (naar mijn idee) de ideale oplossing voor creatieve en vooral lekkere workshops en kinderfeestjes!

Omdat ik het heerlijk vindt om creatief bezig te zijn en ik het belangrijk vindt dat iedereen zich creatief kan uiten (zeker in deze drukke tijd van tegenwoordig) leek mij een combinatie perfect!

Altijd Taart! richt zich op het geven van workshops voor jong en oud!

Van taarten of cupcakes decoreren, kleien met marsepein tot aan het maken van de eigen bruidstaart toe... Altijd Taart! heeft de workshop voor u.

De workshops zijn ideaal om gewoon eens de drukke agenda's van alle dag te ontsnappen, als kinderfeestje of als babyfeestje, als vrijgezellenfeest of als bedrijfsuitje en kunnen naar uw wensen worden aangepast.

De workshop wordt bij u thuis of op locatie gegeven. Ik neem alle benodigdheden en tools mee en na de workshop gaat alles weer mee terug. U blijft zo niet met de rotzooi achter!

Op deze manier kunt u een gezellige avond creatief invullen of kunnen de kinderen tijdens een feestje lekker knutselen en ik kan iedereen tips & trucs geven en natuurlijk mee doen!

Weer een win-win situatie!

 

Altijd Taart! bestaat inmiddels meer dan 12 jaar en in al die jaren zijn er al zeker 6000 mensen geweest die tijdens een workshop een prachtige taart hebben gemaakt. De jongste deelnemer van 3 en de oudste deelnemer 98!

Ook voor kinderen en volwassenen met een beperking worden er workshops verzorgt en in overleg komen we altijd tot een passend workshop plan.


Natuurlijk kunt u bij Altijd Taart! ook een heerlijke taart, cupcakes of ander lekkers bestellen!

In iedere taart, cupcake of bijvoorbeeld cake pop wordt veel tijd, aandacht en vooral ook veel liefde gestopt! Geen creatie is hetzelfde en iedereen heeft dan ook een eigen uniek exemplaar.

Het kan voorkomen dat mijn agenda door alle workshops en opdrachten erg vol is en ik hierdoor niet alle opdrachten kan aannemen. Om dit enigszins te voorkomen wil ik u vragen hier rekening mee te houden en indien u een bestelling wilt plaatsen of een workshop wilt boeken, dit zo vroeg mogelijk te doen. Het liefste minimaal 3 weken van te voren. Is het korter van te voren dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen om te overleggen of het nog mogelijk is.

Voor het maken en ontwerpen van een taart of cupcakes zijn er heel veel mogelijkheden! Op mijn site vindt u bij de pagina Taart van Altijd Taart! en de pagina Cupcakes een aantal opties. In overleg kan ik samen met u kijken wat uw wensen zijn. Aangezien het maatwerk betreft kan ik geen standaard prijzen geven. Aan de hand van uw wensen en het aantal personen maak ik voor u een offerte. Op de pagina's zijn indicatieprijzen aangegeven.

De mogelijke workshops staan allemaal aangegeven op de site, met daarbij een beschrijving van wat we allemaal gaan doen.

Altijd Taart! werkt door heel Nederland. Plaatsen waar Altijd Taart! regelmatig mensen taartig aan het werkt zet of verrast met een heerlijke creatie zijn: Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bilthoven, Eemnes, Hoogland, Hooglanderveen, Laren, Leusden, Maarssen, Nijkerk, Soest, Woudenberg en Zeist.

Ik wens u veel plezier bij het bekijken van mijn site en heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen, dan kunt bellen of mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. !

Hopelijk tot snel!

Laatst aangepast ( maandag 17 oktober 2022 06:57 )