Taart van Altijd Taart!

PDF
Afdrukken
E-mailadres
Geschreven door Administrator
donderdag 22 oktober 2009 21:27

Taart van Altijd Taart!

 

De taarten worden gemaakt van een luchtig biscuitdeeg en standaard gevuld met 2 lagen.

Vele verschillende vullingen en combinaties zijn mogelijk. Belangrijk is rekening te houden met het feit of de taart in de koelkast bewaard kan worden of dat de taart langere tijd buiten de koelkast zal staan. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat iemand ziek wordt na het eten van een heerlijk stukje taart! Zou ook geen beste reclame zijn!

Voor een lijstje met opties verwijs ik naar de ingrediëntenpagina. Zit uw favoriete smaak er niet bij, dan kunnen we altijd kijken of het mogelijk is dit op te lossen.

Na het vullen worden de taarten afgesmeerd met botercrème.

De taarten worden uiteindelijk bekleed met marsepein en/of fondant. De decoraties worden allemaal met de hand en met veel liefde gemaakt van marsepein en/of fondant en/of icing.

Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn, kunnen we samen kijken welke smaken en kleuren passen bij uw wensen! Aangezien het maatwerk is kan ik geen standaard prijs aangeven. Dit gaat geheel in overleg afhankelijk van het uiteindelijke ontwerp en uw wensen.


Altijd Taart! verzorgt taarten, cupcakes en allerlei lekkers voor particulieren en bedrijven door heel Nederland. Bij grotere bestellingen is versturen ook een mogelijkheid. Plaatsen waar Altijd Taart! regelmatig mensen taartig mag verrassen zijn: Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bilthoven, Eemnes, Hoogland, Hooglanderveen, Laren, Leusden, Maarssen, Nijkerk, Soest, Woudenberg en Zeist.

 

Laatst aangepast ( zondag 16 oktober 2022 22:59 )