Boltaartjes maken!

PDF
Afdrukken
E-mailadres
Geschreven door Administrator
vrijdag 11 januari 2013 13:52

Een Boltaartje maken!

Versieren maar! Alle kinderen gaan zelf een mooi en vooral heerlijk boltaartje maken.

 

De workshop wordt bij u thuis of op locatie gegeven. Ik neem alle benodigde materialen, grondstoffen en tools mee. U hoeft aan niets anders te denken dan alleen aan iets te drinken. Het is mogelijk om de workshop uit te breiden met extra opties zoals een heerlijke cupcakes of cake pops als traktatie tijdens het feestje, schorten voor de kinderen met hun erop geborduurd of cadeaupakketjes als aandenken voor ieder kind. Er is zoveel leuks mogelijk! Voor alle opties verwijs ik u naar de pagina: Extra opties.

De benodigde kapsels voor de taartjes bak ik van te voren zodat alle kinderen de workshop beginnen met een kant & klaar taartje (doorsnede ongeveer 12cm).

 

Deze taartjes gaan de kinderen zelf vullen met aardbeienjam en banketbakkersroom. Daarna kleuren zij zelf de marsepein en bekleden zij het taartje. Als het taartje bekleed is kunnen zij los gaan met alle kleuren marsepein en alle materialen die aanwezig zijn! Bloementaartjes, voetbaltaartjes, dinotaartjes of zelfs topmodeltaartjes! Alle soorten en kleuren komen voorbij! Iedereen kan helemaal zelf bedenken wat voor taartje ze gaan maken.

Ze kunnen zich lekker creatief laten gaan en zijn daar vaak ook zo'n 2 a 2,5 uur zoet mee. Aan het einde van de workshop heeft ieder kind een eigengemaakt boltaartje.

Het boltaartje gaat in een mooi taartdoosje mee naar huis om daar trots te kunnen showen.

 

  • De minimale leeftijd voor deze workshop is ongeveer 6 jaar (in overleg is jonger zeker mogelijk! De jongste deelnemer tot nu toe was 3 jaar.).

 

  • Duur van de workshop: ongeveer 2 uur. Dit is natuurlijk voor een groot deel afhankelijk van de leeftijd en het aantal kinderen.

 

  • Minimale deelname: 8 kinderen (in het restaurant Hey!Pannenkoek), 10 kinderen op locatie thuis.

 

  • Maximale deelname: natuurlijk afhankelijk van de ruimte bij u thuis of op locatie en de aanwezige begeleiding. Dit is in overleg te bepalen. Het is belangrijk dat u thuis of op locatie een tafel heeft waaraan alle kinderen goed kunnen werken.

 

  • Kosten: v.a. € 21,00 per kind op locatie thuis incl. BTW. Reiskosten zijn afhankelijk van het adres van de workshoplocatie.

 

  • Hey!Taart! arrangement: v.a. € 27,50 per kind incl. BTW, ranja en een verrassingspannenkoek. (Prijzen sinds oktober 2022).
Laatst aangepast ( zondag 16 oktober 2022 23:02 )