Hey!Taart! arrangement

PDF
Afdrukken
E-mailadres
Geschreven door Administrator
maandag 03 januari 2011 22:43

Het Hey!Taart! arrangement

U wilt een kinderfeestje organiseren, maar het liefste geheel buitenshuis en met weinig geregel en gedoe! Dit is zeker mogelijk!

Altijd Taart! verzorgt samen met het pannenkoeken restaurant Hey!Pannenkoek in Amersfoort Vathorst, hele leuke en vooral zeer creatieve kinderfeestjes. Wij doen dit al 3 jaar lang met veel succes! Wij nemen u al het geregel uithanden !

De kinderen gaan eerst lekker aan de slag met een leuke workshop zoals boltaartjes maken, barbietaartjes maken of cupcakes decoreren! Aansluitend gaan de kinderen heerlijk genieten van ambachtelijk gemaakte pannenkoeken. Wilt u eerst eten en dan met de workshop aan de slag, dan is dit ook mogelijk. Wij delen het feestje helemaal naar uw wensen in en aan het einde van de dag, gaat ieder kind met een eigen creatie, een volle buik en berg aan verhalen naar huis om thuis trots alles te vertellen en te showen!

Alle verschillende kindertaartworkshops zijn in het arrangement mogelijk. De workshops in het arrangement zijn inclusief ranja voor de kinderen en pannenkoeken eten op locatie in Hey!Pannenkoek.

De basisprijs voor het arrangement is v.a. 22,50 per kind.


Dit is inclusief de workshop, alle benodigde materialen, onbeperkt ranja drinken en heerlijke pannenkoeken eten. Het kan zijn dat er voor een speciale workshop een kleine meerprijs per kind bijkomt. Zoals bijvoorbeeld bij de Barbietaartjes maken. Dit staat dan bij de betreffende workshop aangegeven.

Ook bij het arrangement is het mogelijk om de workshop uit te breiden met een aantal zaken zoals een persoonlijke verjaardagstaart, schorten voor de kinderen met hun eigen naam erop of cupcakes die tijdens het feestje al opgesmikkeld kunnen worden. Voor al deze mogelijkheden verwijs ik u naar de pagina: Extra opties.

Het minimale aantal deelnemers voor het Hey!Taart arrangement is: 8 kinderen. Er is geen maximum!

 


Laatst aangepast ( vrijdag 03 januari 2014 15:30 )