Piraten boltaartje maken

PDF
Afdrukken
E-mailadres
Geschreven door Administrator
vrijdag 11 januari 2013 12:38

Piraten taartjes!

Alle kinderen gaan zelf een echt piratentaartje maken! Om het piratenfestijn compleet te maken kunt u als extra optie echte stoere piratenooglapjes kiezen!

De workshop wordt bij u thuis of op locatie gegeven. U hoeft aan niets anders te denken dan alleen aan iets te drinken. Ik neem verder alle benodigde grondstoffen, materialen en tools mee. Het is mogelijk om de workshop uit te breiden met een aantal zaken zoals een persoonlijke verjaardagstaart of cupcakes die tijdens het feestje al opgesmikkeld kunnen worden. Ook kunnen de kinderen tijdens de workshop echte ooglapjes dragen! Voor alle mogelijkheden verwijs ik u naar de pagina: Extra opties.

De benodigde kapsels voor de taartjes bak ik van te voren zodat alle kinderen de workshop beginnen met een kant & klaar taartje (doorsnede ongeveer 12 cm).

Deze taartjes gaan de kinderen zelf vullen met jam en crème en vervolgens bekleden met fondant of marsepein.

De basis voor de piraten is gelegd en de kinderen kunnen nu met behulp van alle aanwezige vormpjes en uitstekers de taart versieren. Ik zal laten zien hoe we van deze taartjes echte ‘Piraten’ kunnen maken. Ook kunnen de kinderen tijdens de workshop echte ooglapjes dragen! Hiervoor verwijs ik u naar de pagina extra opties.

Aan het einde van de workshop heeft ieder  kind zijn eigen Piraat gemaakt en maken we een leuke groepsfoto als aandenken! Ook tijdens het feestje maak ik een aantal foto's. Zo kunnen de kinderen nog heel lang van het feestje en hun eigen taartje genieten!

De taartjes gaan in een mooie taartdoos mee naar huis om daar trots te kunnen showen.

 

  • De minimale leeftijd voor deze workshop is ongeveer 6 a 7 jaar. Dit is een richtlijn want het ligt natuurlijk aan de handigheid van de kinderen. Dit kunnen we in overleg bepalen.

 

  • Duur van de workshop: ongeveer 2 uur. Dit is natuurlijk voor een groot deel afhankelijk van de leeftijd en het aantal kinderen.

 

  • Minimale deelname: 6 kinderen (in het restaurant Hey!Pannenkoek), 8 kinderen op locatie.

 

  • Maximale deelname: natuurlijk afhankelijk van de ruimte bij u thuis of op locatie en de aanwezige begeleiding. Dit is in overleg te bepalen. Het is belangrijk dat u thuis of op locatie een tafel heeft waaraan alle kinderen goed kunnen werken.

 

  • Kosten op locatie thuis: v.a. € 18,50 per kind incl. BTW. Woont u buiten een straal van 10 km rondom Hooglanderveen dan zullen er reiskosten berekend worden.

 

  • Hey!Taart! arrangement: v.a. € 22,50 per kind incl. BTW, ranja en een verrassingspannenkoek.

 

 

 

Laatst aangepast ( vrijdag 11 januari 2013 13:27 )