Prinsessen en Barbie boltaartjes maken

PDF
Afdrukken
E-mailadres
Geschreven door Administrator
vrijdag 11 januari 2013 12:46

Een Barbie of  Prinsessentaartje maken!

 

Met marsepein, fondant, vormpjes en glitters gaan de kinderen helemaal zelf hun eigen Barbie of Prinsessentaartje maken!

 

De workshop wordt bij u thuis gegeven. U hoeft aan niets anders te denken dan alleen aan iets te drinken. Ik neem alle benodigde materialen, grondstoffen en tools mee! Het is mogelijk om de workshop uit te breiden met een aantal zaken zoals een persoonlijke verjaardagstaart of cupcakes die tijdens het feestje al opgesmikkeld kunnen worden. Voor alle mogelijkheden verwijs ik u naar de pagina: Extra opties.

De benodigde kapsels voor de taartjes bak ik van te voren zodat alle kinderen de workshop beginnen met een kant & klaar taartje.

Deze taartjes gaan de kinderen zelf vullen met jam en crème en vervolgens bekleden met fondant of marsepein.

Het taartje vormt de onderkant van de jurk. In het taartje prikken we vervolgens een prikpopje (dit is een prinsessenpopje zonder benen, speciaal bedoeld voor het maken van een taartje) dat een mooi topje krijgt van marsepein en/ of fondant.

De jurk van het popje kan daarna versierd worden met behulp van alle verschillende vormpjes, uitstekers (bloemen, hartjes, stipjes etc.) en snoepjes. De mogelijkheden zijn ontelbaar!

Aan het einde van de workshop heeft ieder kind een echt prinsesje gemaakt en maken we een leuke groepsfoto. Ook tijdens de workshop zal ik een aantal foto's maken, zodat iedereen als de taartjes eenmaal zijn opgegeten, toch nog een leuk aandenken heeft.

De prinsesjes gaan in een mooie cellofaan verpakking met strik mee naar huis om daar trots te kunnen showen.

 

  • De minimale leeftijd voor deze workshop is ongeveer 6 a 7 jaar. Dit is een richtlijn want het ligt natuurlijk aan de handigheid van de kinderen. Dit kunnen we in overleg bepalen.

 

  • Duur van de workshop: ongeveer 2 uur. Dit is natuurlijk voor een groot deel afhankelijk van de leeftijd en het aantal kinderen.

 

  • Minimale deelname: 6 kinderen (in het restaurant Hey!Pannenkoek), 8 kinderen op locatie.

 

  • Maximale deelname: natuurlijk afhankelijk van de ruimte bij u thuis of op locatie en de aanwezige begeleiding. Dit is in overleg te bepalen. Het is belangrijk dat u thuis of op locatie een tafel heeft waaraan alle kinderen goed kunnen werken.

 

  • Kosten op locatie thuis: v.a. € 21,50 per kind incl. BTW. Woont u buiten een straal van 10 km rondom Hooglanderveen dan zullen er reiskosten berekend worden..

 

  • Hey!Taart! arrangement: v.a. € 25,50 per kind incl. BTW, ranja en een verrassingspannenkoek.

 

 

Laatst aangepast ( vrijdag 11 januari 2013 13:35 )