Algemene informatie workshops

PDF
Afdrukken
E-mailadres
Geschreven door Administrator
donderdag 22 oktober 2009 21:32

De workshops worden bij u thuis gegeven of eventueel op een andere locatie. Ik kom naar u toe en neem alle benodigde materialen en tools mee.

 

Hoe ziet de workshop er uit?:

  • Ik zal mij altijd als eerste even voorstellen;
  • Daarna leg ik uit wat we tijdens de workshop gaan doen en welke materialen, ingrediënten en tools er allemaal tot uw beschikking staan;
  • Daarna gaat u aan de slag!
  • Tijdens de workshop zal ik uitleg en tips & trucs geven. U leert de basistechnieken en bent gezellig samen creatief bezig!


Aan het einde van de workshop heeft iedereen zijn of haar eigen taart, cupcakes of accessoires gemaakt en willen we deze natuurlijk allemaal van elkaar bewonderen! Van dat moment zal ik ook een paar leuke foto’s maken als aandenken.

 

Na de workshop neem ik alle spullen en overgebleven ingrediënten weer mee en blijft u niet met de rotzooi achter!

 

Er zijn veel verschillende workshops mogelijk. In het menu kunt u de verschillende workshops zien met uitleg over de bezigheden en de kosten voor de workshop van uw keuze.

 

Bent u met een groep dan is het mogelijk om naar uw wensen een mooi arrangement samen te stellen en de workshop in het restaurant Hey!Pannenkoek te Amersfoort, Vathorst te houden. U kunt er dan een gezellig uitje van maken inclusief eten, hapjes en drankjes! Dit is bijvoorbeeld ook ideaal voor bedrijfsuitjes! Alle mogelijkheden kunnen we samen doornemen en bepalen, om zo tot een voor u passend pakket te komen.

 

Ook zijn er bij de workshops extra opties mogelijk zoals een taart of bijvoorbeeld lekkere cupcakes waar u tijdens de workshop van kunt genieten. Voor alle extra’s verwijs ik u naar het hoofdstuk ‘extra opties’ in het menu ‘Workshops’. Staat uw wens of uw idee er niet bij dan kunnen we in overleg altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Heeft u interesse, heeft u vragen of wilt u direct een workshop boeken, vult u dan het contact formulier in dat in het hoofdmenu staat aangegeven. Vermeld daarin uw gegevens, de workshop van uw keuze, het aantal deelnemers en eventuele aanvullende wensen, vragen of opmerkingen. U ontvangt een bevestiging zodra ik uw aanvraag heb ontvangen en neem dan z.s.m. contact met u op om alles samen door te nemen.

 

 

Ik kijk er naar uit om u binnenkort creatief aan het werk te mogen zetten!

Laatst aangepast ( maandag 07 februari 2011 09:15 )