De Altijd Taart! Box

PDF
Afdrukken
E-mailadres
Geschreven door Administrator
woensdag 10 augustus 2011 09:33

NU NIEUW!

De Altijd Taart Doe-het-zelf- Box!

Wilt u thuis zelf aan de slag of het moment dat u dat wenst maar zonder de moeite van alle voorbereidingen?

Nu is er de Altijd Taart! Doe-het-zelf- taart of cupcakes- Box!

Alles is in deze box aanwezig om thuis prachtige en heerlijke taarten of cupcakes te maken.

 

De taarten of cupcakes zijn voor u door Altijd Taart! vers gebakken zodat u dit allemaal niet meer hoeft te doen. In de box zitten alle benodigdheden om de leukste creaties te maken zoals: de taartjes of cupcakes, marsepein, botercreme, strooisels, vullingen, rollers, gereedschapjes, vormpjes, plastic schorten en handschoentjes (nitril) en niet te vergeten een duidelijke werkbeschrijving!  U haalt alles uit de box, gaat lekker 'taartig' aan de slag en naderhand kunt u alles eenvoudig weer in de box terug doen. U hoeft niet alles eerst af te wassen en schoon te maken. Dit doet Altijd Taart! voor u! Ook wordt er bij de box een tafelzeil meegeleverd, zodat u dit op de knutseltafel kunt leggen en waar u direct op kunt werken en de marsepein op kunt uitrollen.

 

 

 

 

 

 

Zonder moeite en rommel verzorgt u nu zelf thuis een fantastisch 'taartig' feestje!

 

 

De Altijd Taart! Doe-het-zelf-Box is te bestellen vanaf 10 personen.

De prijs voor de Box is vanaf € 14,00 p.p.

 

U kunt de box bij Altijd Taart! afhalen en de volgende dag weer met de gebruikte vormpjes, rollers etc. erin samen met het tafelzeil retour brengen. Voor de box wordt een borg gerekend van 100,00 i.v.m. alle materialen die in de box aanwezig zijn. Deze borg krijgt u direct weer terug bij het in goede staat en compleet inleveren van de box.

Ook bij de box heeft u de mogelijkheden om uitbreidingen te kiezen zoals heerlijke cupcakes als traktatie voor de deelnemers tijdens het feestje, cake pops of mini cupcakes om van te genieten!

Misschien wenst u wel schorten met de naam van de deelnemers die ze na afloop van het feestje mogen houden of tiara's............... er zijn zoveel mogelijkheden! Op de pagina 'extra opties' op de site kunt u een aantal van deze opties zien. Heeft u zelf een leuk idee dan kunnen we altijd in overleg kijken wat ik voor u kan organiseren.

 

Wilt u weten of de Altijd Taart! Doe-het-zelf-box op de door u gewenste datum nog beschikbaar is? Neemt u dan nu contact op via het contactformulier.

 

Waarom veel moeite doen als het heel makkelijk kan!

 

De Altijd Taart! Doe-het-zelf-box!

 

 

 

Laatst aangepast ( zaterdag 09 november 2013 22:09 )