Basistaart maken

PDF
Afdrukken
E-mailadres
Geschreven door Administrator
maandag 27 september 2010 11:03

Zelf een prachtige taart maken!U gaat tijdens deze workshop met behulp van de aanwezige tools, materialen en ingrediënten als jam, botercrème, marsepein en fondant een prachtige taart maken!

Deze workshop is ideaal om eens een kijkje te komen nemen in de wereld van het ' Taarten decoreren'.

De workshop wordt bij u thuis of op locatie gehouden. U hoeft aan niets anders te denken dan alleen aan iets te drinken voor de gasten. De benodigde grondstoffen, materialen en tools neem ik mee!

U krijgt allemaal een van te voren gebakken kapsel (cake biscuit van 20 cm doorsnede goed voor 12 - 15 personen). Dit kapsel gaat u met 2 lagen vullen.

 

De standaard vulling is een combinatie van jam en banketbakkersroom, maar andere vullingen zijn in overleg natuurlijk mogelijk (hier wordt een meerprijs voor gerekend afhankelijk van de vulling van uw keuze).


Na het vullen kan de taart mooi glad worden afgesmeerd met botercrème en worden bekleed met een laag fondant en/ of marsepein. Er zijn kleurstoffen aanwezig zodat u zelf uw fondant en/of marsepein kunt kleuren.


Als de taart strak bekleed is kan het leukste beginnen! Het decoreren!

Er zijn veel verschillende vormen, mallen en uitstekers aanwezig zodat u creatief los kunt gaan! Ook zal ik laten zien hoe u eenvoudig een roosje kunt maken om uw taart nog extra op te fleuren!

Aan het einde van de workshop heeft u zich de basistechnieken van het taart decoreren eigen gemaakt en heeft u een prachtige luxe en vooral heerlijke taart om met 12 tot 15 personen van te kunnen genieten. Aangezien dit aandenken aan de workshop natuurlijk genuttigd zal worden, maak ik een aantal foto's tijdens de workshop. Zo kunt u aan iedereen laten zien dat u de taart echt zelf gemaakt heeft!

 

 

 

  • Duur van de workshop: ongeveer 3 uur.

  • Minimale deelname: 4 personen

  • Maximale deelname: natuurlijk afhankelijk van de ruimte bij u thuis of op locatie

  • Kosten: v.a. € 45,00 per persoon. Woont u buiten een straal van 10 km rondom Hooglanderveen dan zullen er reiskosten berekend worden.

 

 

Laatst aangepast ( vrijdag 03 januari 2014 17:08 )