Uniek en origineel vrijgezellenfeest: Maak je eigen bruidstaart!

PDF
Afdrukken
E-mailadres
Geschreven door Administrator
donderdag 30 september 2010 16:16

Maak zelf je eigen bruidstaart!

De nieuwste workshop bij Altijd Taart! is een heus feest! Taarten decoreren als vrijgezellenfeest doet Altijd Taart! natuurlijk al langer alleen dit is uniek!

Maak zelf je eigen bruidstaart !!!!!!!

Voor de workshop zal er een intake gesprek plaatsvinden om de ideeën van het bruidspaar in beeld te krijgen. Dit kan met het aankomende bruidspaar zelf of natuurlijk met de persoon die het vrijgezellenfeest organiseert indien het een verrassing moet blijven. Aan de hand van dit gesprek wordt er een plan gemaakt en kunnen eventuele benodigdheden voor het feest georganiseerd worden.

Het precieze ontwerp wordt natuurlijk tijdens het vrijgezellenfeest bepaald en de 'vrijgezel' kan zelf aangeven en bepalen hoe de droomtaart moet worden!  Samen gaan we aan de slag!

Onder toezicht van Altijd Taart! en met hulp waar nodig gaan alle deelnemers samen met de 'vrijgezel' een prachtige en heerlijke taart maken die natuurlijk extra veel waarde heeft aangezien alle personen die dicht bij de vrijgezel staan een steentje......... in dit geval een taartpuntje.......hebben bijgedragen aan een onvergetelijk moment!

Ook is het natuurlijk direct een schitterend cadeau dat het gezelschap aan het aankomende bruidspaar kan aanbieden.........De Bruidstaart!!!

Aangezien de workshop helemaal naar uw wensen kan worden samengesteld is het niet mogelijk om een standaardprijs te bepalen. Afhankelijk van uw wensen kan na het gesprek een offerte en plan voor u worden gemaakt en ook dan kan de duur van de workshop bepaald worden. Een taart voor 50 personen duurt over het algemeen langer dan een bruidstaart voor een gezelschap van 20 gasten. Samen brengen we alles in kaart.

Wilt u de aankomende bruid of bruidegom verrassen met een heel speciaal, uniek en origineel vrijgezellenfeest, neemt u dan nu contact op met Altijd Taart!

Samen maken we het vrijgezellenfeest tot een mooie en onvergetelijke ervaring!

Bruidspaar

Maak de bruidstaart bij Altijd Taart!

Laatst aangepast ( donderdag 17 mei 2012 21:24 )